BÆRUM BASKET

BÆRUM BASKET

Skotvedt/KIA

Skotvedt har mer enn 50 års erfaring som bilforhandler, men det er 100 år siden vi importerte vår første bil til Norge, og da startet reisen som lærte oss hvordan vi skal gi kundene den beste opplevelsen når de kjøper og eier bil. Til tross for at vi ikke har representert KIA i mer enn to år, så har KIA med sin høye kvalitet – representert ved sine 7 års garanti – falt veldig naturlig på plass hos oss.  KIA har hatt en utrolig utvikling på det norske markedet; fra en markedsandel på 0,6 % i 2009 til en markedsandel på 3,6 % i 2013.

Kia har sterk fokus på utvikling og design, og det er den ledende tyske bildesigneren Peter Schreyer som er selskapets designsjef. Schreyer har tidligere jobbet for Volkswagen og Audi. I tillegg til design er sikkerhet et topp prioritert område, og det legges store ressurser i å utvikle både aktive og passive sikkerhetssystemer. Kia har en garanti på 7 år/150.000 km på alle biler som selges i Europa. Dette er en omfattende garanti som gjelder fra støtfanger til støtfanger, og en stor kundefordel er at den videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden. Det følger også 3 års veihjelp med garantien.
KIA MÅ PRØVES!  Alle som setter seg i en Kia for første gang blir overrasket over den høye kvaliteten i førermiljøet og den høye kjørekomforten!!!  Det er ikke rart at Kias slogan er ”The Power to Surprise”! Ønsker du å avtale tid for prøvekjøring, ta kontakt med oss på tlf 67 15 12 40 eller bestill via vår hjemmeside www.skotvedt.no.

 

Franzefoss Gjenvinning

Franzefoss Gjenvinning er en ledende totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge. Vårt virksomhetsområde er i hovedsak innen håndtering av næringsavfall, byggavfall, farlig avfall, behandling av oljeboringsavfall, tankrengjøring, jern, metaller, rådgivning og opplæring.

Gjennom våre bearbeidingsprosesser omformer vi avfall til råvarer for material- eller energigjenvinning på en miljømessig god måte.

Papp, papir og plast sorteres lokalt og blir råstoffer til nye produkter. Restavfall blir sammen med trevirke bearbeidet til alternativt brensel for industrien som erstatning for kull, olje og el-kraft.
Jern, stål- og metallbaserte komponenter fra næringslivet gjenvinnes som råstoff til smelteindustrien.
Oljeboringsavfall fra Nordsjøen blir gjennom en termisk prosess skilt ut som vann, sand og olje. Olje blir etter behandling benyttet som energibærer i industrien.

Vår omfattende virksomhet gjør oss i stand til å tilby fleksible og kundetilpassede avfallsløsninger.

 

Vest Helse

Vi har gjennom de siste ti årene knyttet til oss høyt kvalifisert helsepersonell. Vår visjon er å forbli et ledende tverrfaglig kompetansesenter for muskel-skjelettlidelser i Oslo vest og Bærum.

Helsepersonellet ved Vest helse samarbeider nært og har arbeidet tverraglig i mange år. På bakgrunn av dette samarbeidet har vi etablert en felles plattform i undersøkelsen og kartleggingen av pasienter med plager fra muskel-skjelett og nervesystemet. Våre helsearbeidere gjennomgår kontinuerlig kursing og etterutdanning. I tillegg holder vi månedlige tverrfalgige fagmøter hvor vi evaluerer praksisen og tjenestene vi leverer pasientene våre.

I treningssenteret vektlegges kvalitet og treningsglede. Samtlige instruktører har helsefaglig bakgrunn i tillegg til erfaring og etterutdanning innen personlig trening. På denne måten sikres pasienter og medlemmer trygghet og kvalitet! Alle medlemmer får satt opp program og følges opp etter ønske og behov.

 

Meny

Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap.

Selv om våre kunder får så mye mer, koster det omtrent det samme. Enkelte butikker er litt billigere enn oss, andre er litt dyrere. Men ingen andre gir kundene så mye merverdi som Meny.

Våre kundeløfter er:
Ferskest og friskest - Meny gir kundene gode, ferske grunner til å komme til oss hver dag - uansett når de kommer. Vi tror det er viktig å være ferskest og friskest HELE DAGEN, og at det er ekstra viktig at butikken er på sitt ferskeste og friskeste på ettermiddag og kveld, når vi har flest kunder i våre butikker.

Mer verdi for pengene - Kundene skal alltid føle at de gjør en god handel hos oss - en opplevelse som er særlig viktig for familier med hjemmeboende barn.

Alltid nyttig og aktuell - Vi skal ha en nærhet til våre kunder som gjør at vi forstår dem og hjelper dem med det de er opptatte av. Vi gir råd kundene enkelt kan benytte seg av. Vi er aktuelle gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter. Vi har alltid noe som frister akkurat i dag, akkurat nå, i den situasjonen våre kunder er i. Vi skal invitere til å balansere sunnhet og nytelse på en god måte.

 

Budstikka

Første utgave av Asker og Bærums Budstikke ble utgitt lørdag 10. desember 1898. Avisen kom ut hver onsdag og lørdag. Trykkeriet lå over bakeriet til Thomas Andersen i den gamle skysstasjonen, senere Sandvika Gjestgiveri. Etter et års tid flyttet virksomheten over i Wallegården.

I 1925 kjøpte Budstikka trebygningen Brambanigården, med fasade mot Sandvikas hovedgate, senere gågaten. Brambanigården ble revet i 1960, for å gi plass til andre byggetrinn av Budstikkegården, som ble åpnet i 1961.

En ny epoke ble innledet i 1974, med anskaffelsen av en settemaskin for fotosats og en offsetpresse for 32 siders aviser. Budstikka vokste stadig, men det var ingen utvidelsesmuligheter i Sandvika. Etter flere års tomtejakt falt valget på Billingstad, der det nye avishuset stod klart i april 1983. Lørdagsavis fra 1996 ble en milepæl i avisens utvikling.

I 2004 ble hovedkontoret bygd om til et moderne mediehus, Budstikka.Media, bestående av avisen Budstikka, lokal-tv-kanalen TV.Budstikka og nettavisen Budstikka.no. Dette innledet en periode med bred satsning på utvikling av nye redaksjonelle produkter: Lørdagsmagasinet Budstikka Pluss, flere trend- og spesialmagasiner, slik som Budstikka Fornebu, ukebilaget Ung Sport og gratisavisen Ikke Stikka.

Samme år ble Ung Sport, Ikke Stikka og stoff fra trendmagasinene integrert i avisen, og TV.Budstikka lansert på Budstikka.no.

Budstikka.no er det lokale nettstedet for Asker og Bærum.

 

Asker Bilutleie

Asker Bilutleie er den perfekte partner for leiebil, bilpleie og dekk i Asker og omegn. Kun 200 meter fra Flytoget. Asker Bilutleie - ditt stopp i Asker for en bedre bilopplevelse! Alle medlemmer av Bærum Basket får 10% rabatt på bilutleie, gjelder ikke kampanjepriser og 175,- per døgn og 200,- per døgn prisene. Vi gir Bærum Basket 5% i "kick back" på all utleie som Bærum Basket sine medlemmer genererer hos oss.

Tlf. 66 76 18 90

Kirkeveien 220, 1383 Asker