Da er kampprogrammet for KIA Bærum Open 2014 klart, og kan lastes ned fra denne siden – sammen med informasjon om turneringen forøvrig. Vi ønsker samtlige lag velkommen 19.-21. september, og minner for sikkerhets skyld om enkelte ting:

– I løpet av en dag eller to kommer vi også til å legge ut et kampoppsett sortert på klasser slik at det blir enklere å finne egne kamper. Inntil videre anbefaler vi at du sjekker kampene i filen som heter «KBO puljer og kamper» for å se at du finner de samme kampene i «KBO kampprogrammet».

– Vi har gjort noen få og små korrigeringer: Selv om lagene tidligere har fått tilsendt forslag til puljeinndeling er det viktig at dere ser om det er blitt endringer.

– Dette er en turnering for yngre lag og vi forutsetter IKKE at alle lag stiller med to draktsett.  Det betyr at hvilket lag som er hjemmelag og bortelag ikke har betydning for om et lag må bytte drakter. Vi håper og tror at lag og dommere finner fleksible løsninger ved draktlikhet.

– For dere som benytter offentlig transport til de første kampene lørdag og søndag: Sjekk buss- og evt. togtider på ruter.no for å sikre at dere faktisk når frem i tide.

– Dommeroppsettet påbegynnes nå. Dersom det er noen som foreløpig ikke har meldt seg til tjeneste, men som har lyst til å være med: Ta kontakt pr mail til .

 

Under Downloads/KIA Bærum Open2014 finner du følgende:

  • Kampprogrammet
  • Puljer, kamper og sluttspillordning
  • Informasjon om turneringen