Den siste av sommerens EM-turneringer er ferdigspilt, og spillere fra Bærum har vært godt representert på de fire landslagene som har vært utenlands.

På U18 gutter spilte Magnus Elgmork, Fredrik Haug, Franck Millestad, Johannes Dolven og Matz Stockman. U16 jenter hadde med seg Emma Hergot og Mari Bognæs, mens U16 gutter stilte med Harald Eika Frey, Gaute Haugen, Sondre Lykke Rødal, Anders Landenget og Peder Frantzvaag.

Felles for alle er at de har fått så hatten passer av andre nasjoner. Det var bare U18 gutter som kom hjem med seire; alle andre norske lag endte sist i sine turneringer.

U18-gutta åpnet ballet tidlig i juli med tap for Tyskland – U18-jentene avsluttet med kamp om å unngå sisteplassen i dag mot Skottland. Det klarte de ikke.

Om vi velger å holde det litt spesielle U23-landslaget utenfor i denne omgang står vi igjen med 31 spilte kamper denne sommeren. Norge vant 3 av dem, og vi tapte 28. Målforskjellen vår er heller ikke veldig hyggelig selv om det opplagt er gode reslutater om man ser «gjennom» sluttresultatet. Gjennomsnittet for 31 kamper, gutter og jenter, er 45-69.

Ta en titt på bloggen til Pål Berg her, så finner du alle fakta fra sommerens turneringer og kanskje noen problemstillinger du har meninger om..?