Forrige sesong het de Ryan Ferranti og Lionel Green.  I år er det Lukas Roesch og Austin Steed Jr. som forhåpentlig skal hjelpe Bærum Basket til nye triumfer på banen. Lukas er nesten en gammel kjenning, i hvert fall for coach Pål Berg: Luke spilte sammen med Stian Emil (Berg) for Nova Southeastern i Fort Lauderdale forrige sesong.  Luke var en av av de helt toneangivende spillerne i en NCAA Div. II-sesong som endte med flere svært gode resultater, men også enkelte nedturer for Nova.

Han kommer fra den bittelille byen Sugar Grove i Ohio – en ubetydelighet på kartet og med bare drøyt 400 innbyggere ved siste folketelling..! Luke er en atypisk amerikaner på flere måter: Det er jo ikke veldig mange som har spurt om det er greit at han tar med seg snowboard-brettet over dammen.

Austin er fra August, Georgia, og var ferdig ved University of South Carolina for et drøyt år siden.  Forrige sesong tilbragte han i tysk basketball, men på grunn av tyskernes litt spesielle amerikaner-regler og -praksis ble det ikke med spilletid på ham.  Tyske lag tar gjerne inn tre amerikanere, men kan bare bruke to på banen.

Les de to amerikanernes "selvangivelse" her:  Lukas og Austin.