Velkommen til KIA Bærum Open 2013!  Vi er mange i arrangørstaben som «grugleder» oss:  Denne tradisjonsrike turneringen blir stadig større, og vi synes nok det er spesielt morsomt at så mange lag har funnet veien fra Tromsø, Trondheim, Bergen og flere byer på Østlandet.  Så mange lag samlet på ett brett forplikter, og vi gjør vårt beste for å at alle deltagerne skal få en så god opplevelse som mulig.

Her er litt av hvert som kan være nyttig å sette seg inn i før dere møter til første kamp:

 

INFORMASJON:

Informasjon om turneringen blir publisert parallellt på nettsiden barumbasket.no, og vår Facebook-gruppe som alltid vil være det sikreste stedet å få informasjon først.

denne siden finner dere viktige dokumenter som kan være nyttige.

 

SKOTVEDT OG KIA

Skotvedt er en lokal KIA-forhandler med salgslokaler vis a vis Bærum Idrettspark.  De er klubbens og turneringens hovedsponsor, og vil være til stede med representanter og biler utenfor Rykkinnhallen og Bærum Idrettspark lørdag og søndag kl. 10.00-14.00.  Der kan foreldre og foresatte ta seg tid til en prøvetur i en av modeellene, og Skotvedt gir også et helt spesielt tilbud til alle i turneringshelgen.

 

OM KAMPENE:

Tidsskjemaet er som dere skjønner stramt gjennom helgen, og vi er helt avhengig av at lagene er presise, og at de sørger for at lagoppstilling er levert i god tid (senest 20 minutter før kampstart) i hovedsekretariatet i hallene dere spiller. 

 

RESULTATSERVICE:

Vi forsøker å betjene en løpende resultaservice som du vil finne på hjemmesiden vår: barumbasket.no.  Hvis du følger denne pekeren kommer du alltid til de sist oppdaterte resultatene.  (OBS! Det har vist seg enklere å få åpnet siden i Firefox enn i Safari hvis du opplever at siden bruker lang tid på å åpne seg.)

 

SPILLESTEDER:

Turneringen spilles i år i fire forskjellige haller.  Du kan gå til denne siden for å få kjørerute til hallene fra adressen du befinner deg på (skriv inn adressen under kartet).

 

Rykkinnhallen

Leirdueveien 73, Rykkinn (Bærum)

Buss #151 fra Bussterminalen til Rykkinn.

Med bil: E-18 til Sandvika, ta av mot Hønefoss kjør gjennom to tunneller og ta av ved andre avkjørsel etter siste tunnel mot Rykkinn. Passér Bryn Kirke, kjør gjennom neste rundkjøring og ta første til høyre (Leirdueveien) og følg denne veien helt opp til Rykkinnhallen.

 

Bygdøyhus

Huk Aveny 45, Oslo

Buss nr. 30 fra Jernbanetorget og Nationaltheateret.

Med bil: Kjør Drammensveien (E-18) mot Bygdøy – kjør forbi folkemuseet. Ta til høyre ved Vikingskipene inn Huk Avenue. Etter noen hundre meter ligger Bygdøhus på høyre hånd ved tennisbanene.

 

Bærum Idrettspark

Hauger skolevei 36, Rud (Bærum)

Med bil: E-18 til Sandvika, ta av mot Hønefoss kjør gjennom to tunneller og ta av ved første avkjørsel etter siste tunnel. Ta til venstre i første lyskryss, deretter til høyre i første rundkjøring.  Bærum Idrettspark ligger på venstre side.

 

Lommedalshallen

Skolegata 30, Lommedalen (Bærum)

Veibeskrivelse: Kjør RV 168 mot Bærums Verk, følg derfra skilt til Lommedalen. Etter ca. 3,1 km på Lommedalsveien, følg skiltet “Idrettshall” og ta av mot venstre til Skolegata. Etter ca. 300 meter i Skolegata og forbi Lommedalen Skole på venstre hånd, ta av mot venstre til Lommedalshallen.

 

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON:

NB!:  Offentlig kommunikasjon til Rykkinn, BIP og Lommedalen er ikke optimal lørdag og søndag morgen! Dersom lag har problemer med å komme til hallen tidsnok til de første kampene MÅ dere ta kontakt med oss for å finne løsninger.  Sjekk www.ruter.no for busstider!

 

PREMIERING:

Premiering i KIA Bærum Open 2013: Lag nummer 1 og 2 premieres med pokaler og medaljer i hver klasse. Det deles ut pokal til vinneren av B-sluttspillet.

Det kåres Beste Klubb.  En jury kårer også vinner av Fair Play–pris til et av lagene i turneringen.  I alle finaler kåres og premieres beste spiller (MVP).

 

INNGANGSPENGER:

I  årets turnering vil inngangspenger bli avkrevet alle som ønsker å se turneringen: Voksne betaler 50 kroner pr dag, mens barn (under 16 år) og spillere/lagledere selvfølgelig er gratis. Spillere + 2 ledere gis gratis adgang.  Inngangsbilletten (ID-bånd)  gir adgang til samtlige haller samme dag.

 

T-SHIRTS:

KIA Bærum Open T-shirts koster kr. 100 og selges i BIP og Rykkinnhallen.

 

JS SPORT:

JS Sport er på plass med salgsstand turneringshelgen i Rykkinnhallen.

 

TURNERINGSJURY:

Eva M.Salvesen, Pål Berg og Johan Dolven (Bærum Basket), sitter i turneringsjuryen. Juryen blir supplert med en representant fra øvrige klubber.  Eventuelle protester skal leveres skriftlig til hovedsekretariat senest 1 time etter kampslutt.  Protestgebyr kr. 500 skal betales når protesten leveres, og tilbakebetales kun dersom protesten tas til følge.  

 

KONTAKTINFO:

Send e-mail til , eller ring

Eva M.Salvesen    901 73 857

Pål Berg              907 72 077

 

Velkommen til KIA Bærum Open 2013!