Det er få dager igjen til seriestart i BLNO.  Fredag spilles den aller første kampen i 2013/14-sesongen, mellom Bærum Basket og Frøya.  Det er for sikkerhets skyld et møte mellom de to siste årenes BLNO-mestre.

I dagene som kommer vil du finne stoff om BLNO-åpningen på barumbasket.no, om lagene som kommer, spillere som har byttet beite og spillere som er nye i Norge.  Det gjenstår å se hvilke lag som har klart sesongoppkjøringen best.  Asker har mistet en svenske, men har fått tre av Elias Westerlunds landsmenn som erstatning.  Anders Stien og Martin Elgmork har tatt turen fra Bergen til en sesong i Aliens sammen med blant andfre Thomas Mjøs, mens Torgrim Somemrfedlt måtte legge planene om et utenlandsopphold på hylla.  I hvert fall foreløpig.

Bærum har fått to USA-importer i Lukas Roesch og Austin Steed.  De erstatter Ryan Ferranti og Lionel Green, mens de regjerende norgesmestrene kan skilte med en imponerende rekke unge og svært lovende talenter, anført av Magnus Elgmork, Anders Nymo, Harald Frey og Johannes Dolven.

Til Gimle kommer det importer fra Balkan, mens Frøya stiller med Edmunds Gabrans både på banen og på benken.  Tromsø har byttet ut Jonathan Jones med Mike St. John, mens Sverresborg foreløpig er et ubeskrevet blad i BLNO-sammenheng.

Centrums lag ryktes å bli svært ungt og svært urutinert, mens det var en strek i regningen for Ammerud da Gerald January ødela seg på første trening.

Om få dager får vi vite hvilke lag som blir å regne med i sesongen som kommer!