Samtlige åtte BLNO-lag og nesten 100 spillere er på plass når BLNO sesongåpner denne helgen i Rykkinnhallen. Det er over seks måneder siden Bærum Basket stakk av med NM-gullet etter en sjeldent god finale mot Tromsø Storm.

Og mens Bærum er i forsvarsposisjon er Tromsø igjen på gulljakt. Sverresborg er nye gutter i klassen, mens Asker er optimister med norske guarder, svenske importer, dansk coach og en helt sentral spiller fra Kongo.  Ammerud kan prestere alt fra det helt store til det middelmådige, mens Centrum har måttet ty til hjelp fra juniorspillere for å fylle ut stallen.  I Bergen ser Frøya igjen sterke ut, mens Audun Eskeland skal lede Gimles mange unge talenter.

Nok en gang er alt uvisst, og om det er noe som er sikkert, så er det at åpningsturneringen sjelden gir noen pekepinn på det egentlige styrkeforholdet lagene imellom.  Altfor ofte har vi sett at lag som kommer tregt i gang blir å regne med når serieinnspurten starter etter jul. For eksempel er det mulig å supplere spillerstallene helt frem til 15. desember.

I Rykkinnhallen kan du få med deg 11 kamper denne helgen – med start fredag kl. 18.00.  En av kampene i åpningshelgen spilles på Apalløkka (Ammerud-Centrum fredag kl. 20.00; resten av kampene går i riksanlegget).

Om du har tid å slå i hjel mellom kampene kan du benytte anledningen til å se på ny bil:  Skotvedt er på plass med KIA-modeller, opg et spesialtulbud for alle som besøker åpningshelgen.

 

Dette er kampprogrammet:

Fredag 4. oktober

18:00 Bærum Basket-Frøya Basket, Rykkinnhallen

20:00 Gimle BBK-Asker Aliens, Rykkinnhallen

20:00 Ammerud-Centrum Tigers, Apalløkka

20:00 Sverresborg-Tromsø Storm, Gml. Rykkinnhallen

 

Lørdag 5. oktober

12:00 Tromsø Storm-Frøya Basket, Rykkinnhallen

14:00 Gimle BBK-Sverresborg, Rykkinnhallen

14:00 Centrum Tigers-Asker Aliens, Gml. Rykkinnhallen

16:00 Bærum Basket-Ammerud, Rykkinnhallen

 

Søndag 6. oktober

12:00 Tromsø Storm-Gimle BBK, Rykkinnhallen

14:00 Frøya Basket-Sverresborg, Rykkinnhallen

16:00 Centrum Tigers-Bærum Basket, Rykkinnhallen

16:00 Asker Aliens-Ammerud, Gml. Rykkinnhallen

 

Og her kan du lese litt av det som har vært skrevet om lagene før sesongstarten:

Les om Tromsø Storm 

Les om Ammerud

Les om Centrum

Les om Bærum

Les om Asker

Les om Sverresborg

Les om Frøya

Les om Nils-Paul Skåra