(Bærum Basket-Centrum Tigers 81-63). Vi føler oss temmelig sikre på hva Miilah Kombat ønsker seg til jul; større hull i kurven.  Faktisk klarte Miilah på forunderlig vis å sørge for at Bærum alltid var foran Centrum, og med god margin.  Treff på 2 av 12 straffer og 3 av 15 skudd sier sitt om en litt vond dag på jobb.

For Bærum var det igjen Stian Mjøs (21 poeng) som sørget for den største poengproduksjonen, tett fulgt av Lukas Roesch (20 poeng) som virkelig har begynt å bli varm i trøya.

Austin Steed måtte finne seg i en plass på benken i store deler av kampen – han har kort og godt ikke helt funnet ut av hvor han bør gjør av hendene forsvar.  Et godt tips bør være alle andre steder enn borti hendene til mostanderen… På den annen side er det neppe mange som har like god timing og utførelse på blokker, og det er ikke uten grunn at han er BLNOs stats-leder. De unge Bærum-spillerne gjør stadige fremskritt og er til stede med en autoritet og selvfølgelighet som lover godt.  Det er også morsomt at Centrum gir mye tillit til spillere som Nick Kervens og Ruzh Baleros.

Gårsdagens oppgjør var Bærum ssiste kamp før jul, og en kamp som måtte vinnes for å ha best muylig utgangspunkt før annen sesonghalvdel.  Da står nemlig toppoppgjørene i kø, med få hvileskjær. 

Skjønt, Centrum er ikke lenger å oppfatte som noen enkel motstander.  De har stadig vekk heng på topplagene før de tryner i et par-tre dårlige minutter.  Den dagen konsentrasjon og fokus er på polas si 4x10 minutter kan det bli vanskelig å nekte dem en seier også miot de beste.

På vei inn i juleferien er Bærum der de bør være:  På annenplass, bak Ammerud som bare har ett tap, mot nettopp Bærum! Bærum er stadig godt forspent med både 1ere, 2ere og 3ere mens det i realiteten bare er Austin Steed som er blant de store. Hans innstas blir viktig for laget når Asker venter 15.januar.