(Bærum Basket-Gimle Basket 81-87).  Bærum kunne blandet seg helt i tetstriden med seier over Gimle. I stedet tok hjemmelaget steg tilbake og sørget for skikkelig kaos på tabellplassene bak søndagens motstander.

Med bare to tap hittil i BLNO er Gimle fortsatt alene på topp, med god avstand til Bærum og Tromsø som følger på de neste plassene om man teller tapte kamper. 

BLNO-tabellen er stadig vekk lesning for viderekommmende der antall spilte kamper spriker fra 12 til 15.  Men for coacher og spillere handler det om å ha fokus på innbyrdes oppgjør og hvilke fire lag som til syvende og sist havner over sluttspillstreken.

I går handlet det mest om Gimle, og bergenserne vant de viktigste kategoriene: treffprosent og returer.  Når Bærum plukker ned så få returer gjør man seg avhengig av høyt treffprosent, men i går var det Gimles to storskyttere Espen Fjærestad og Dejan Majstorovic som var ledende.

På en litt tung dag registrerte vi at Bærum flere ganger kom bak fra etter å ha ligget under med tosifret.  Men de fikk aldri skikkelig kontakt, og 3ere fra Majstorovic – fra stadig lenger hold – sørget for at Gimle rodde det hele i land.

På et litt gjennomsnittlig Bærum-lag var likevel Austin Steed et lyspunkt å ta med seg fram mot den viktige bortekampen mot Tromsø søndag.