(Centrum Tigers-Bærum Basket 62-74). Bærum kom hjem fra Bergen med mange spørsmål og med såret stolthet.  For Bærum handlet det derfor i realiteten bare om én ting mot Centrum i går, nemlig å få en god opplevelse før de avgjørende kampene mot sterke motstandere.  Og det fikk de heldigvis, og i hvert fall delvis.

I en kamp som var jevn, og hadde liv, helt inn i det 34. spilleminuttet ble norgesmesteren for sterk for hjemmelaget i sluttminuttene.  12-poengs seier over taballjumbo Centrum er normalt ikke noe å rope hurra for, men en Stian Mjøs tilbake i  scoringsform og med entusiastiske bidrag fra juniorene ble dette en dag for senkede skuldre heller enn mer neglebiting.

For i øyeblikket har Bærum kontroll over egen situasjon, og behøver ingen nødhjelp fra andre om de skjøtter oppgavene vel.

I serieinnspurten vil kampen om to sluttspillplasser stå mellom tre lag slik tabellen ser ut i dag:  akser, Bærum og Frøya.  Med innbyrdesfordel mot de to andre klarer Bærum dette om de vinner de siste fire kampene.  Og selv med ett tap på de siste fire går de likevel foran Frøya om bergenserne vinner alle sine.

Kommende helg resier lage ttil Tromsø, og en eventuell seier i nord vil være en skikkelig boost.  Følge med på livestats fra kl. 16.00 søndag!