Om du kommer for å se herrefinalen i BLNO søndag 6. april kan du risikere å gå fra Rykkinnhallen som vinner av en splitter ny bil.  Bærum Basket-sponsor Skotvedt og KIA Norge utfordrer deg til å skyte to skudd for å vinne en KIA Picanto!

I hovedpausen i herrefinalen får 10 deltagere sjansen til å vinne bilen.  Deltagerne plukkes ut i en tilfeldig trekning, og kan selv velge hvor på banen de ønsker å skyte fra. Men, helt enkelt er det jo ikke: Du må nemlig treffe på begge hovedkurvene fra samme posisjon.  Det betyr altså at om du velger en layup på den ene kurven må du treffe fra samme posisjon på motsatt kurv.  Eller du kan velge å skyte to halvbaneskudd. Eller en hvilken som helst annen posisjon på banen; kanskje har du en favoritt-spot?

Valget er ditt, men det er jo ikke ofte du får sjansen til å ta med deg en bil hjem etter å ha truffet på et «sirkusskudd» eller to.

Alle som møter i Rykkinnhallen søndag får tilbud om å være med i konkurransen.  Du må i så fall registrerere deg ved inngangen for å være med i trekningen, og du må signere kontrakten som du finner under denne artikkelen.

Enkelte deltagere er dessverre unntatt fra konkurransen.  Det gjelder spillere som de siste fem årene har spilt eller coachet BLNO eller 1. divisjon – eller på aldersbestemte landslag U18 og eldre.

 (Premien er en KIA Picanto Classic EcoDynamisk 5 tr. Manuell 1,0 bensin 69 HK)