BB tapte for Tromsø i svak forestilling
BB slet alvorlig med å komme igang og fattige 9 poeng etter 1. periode sier sitt. Tromsø styrte videre og hadde en ledelse etter 16 minutter på 16-32, men BB skjerpet seg noe til 29-38 halvveis. Tromsøs ledelse var skrumpet til 3 poeng mot slutten av 3. periode. Herfra og ut ledet Tromsø med knapp margin og alle ventet på at BB skulle sette inn støtet og overta. 4 sekunder før slutt hadde BB ballen på stillingen 71-74 og Stian Mjøs fikk mulighet til en kontrollert 3 poeng skudd men bommet, ingen spille forlengelse og tap 71-74.
Kollektivet som BB har vist i både forsvar og angrep i senere kamper var fraværende. BB har vært blant de beste fra straffelinjen i ligaen med over 80%, dagens 27% (4/15) må være det svakeste i klubbens historie og sier sitt for kamputfallet. Tromsø stiller I år med et helnorsk mannskap til forskjell fra tidligere sesonger med 2 amerikanere og europeiske importspillere, dette gir på sikt resultater og god rekruttering.
Stian Mjøs ble toppscorer med 30 poeng og 4 steals, Joseph Nwabuzor 16 p, 11 returer og 4 steals.
En svak generalprøve før møtet med Kongsberg tirsdag 22.11.16 I Rykkinn kl 1900, men I årets liga endrer bildet seg raskt og basketball er uforutsigbar som gjør at vi elsker sporten. Vi ses tirsdag.