Det er ikke alltid like lett å finne treningsmotstandere for BLNO-lag.  Mulighetene i Norge er ikke mange, og for Bærum er det også få helger til rådighet:  Arrangementer som Champ Camp på Kongsberg og Bærum Open er viktige for klubben, men tar også bort to mulige helger for å få matching for A-laget.

Når Bærum sesongdebuterer åpningshelgen motr Frøya er det med bare tre kamper "innabords".  Sist helg var BLNO-laget i Göteborg der de møtte nokså middelmådig motstand i Mölndals 2.divisjons-lag. To kalas-seire mot svenskene ga neppe noen pekepinn om hvor laget egentlig står, men ble om ikke annet et hyggelig gjensyn med Filips Sjöström som var Bærum-spiller for bare to sesonger siden.

Onsdagen før alvoret begynner møttes Bærum og Asker til treningskamp i Rykkinnhallen.  Asker stilte uten en skadet Loo Djo Yele, mens Bærum var uvanlig tynne på guardplass i denne kampen.  Det ble et oppgjør der verken Asker eller Bærum leverte forsvar som kommer til å holde i seriespillet, men Asker hadde om ikke annet enn strålende dag fra 3-poengslinjen. Asker-seier med 15 poeng forteller at de er i rute, mens det for Bærum var en nyttig reminder om at skyttere faktisk skyter.