fra NBBF webside

25.1.2018

tekst og foto av Arild Sandven

Seier i hjemmekampene mot Frøya og Gimle kan sende Bærum opp i topp 4 på BLNO-tabellen.

Centrum Tigers – Bærum 48-86

Stian Mjøs klarte ikke å legge skjul på at han mistrivdes og var uinspirert i Vulkanhallen onsdag, da Bærum utklasset Centrum Tigers til tross for at både Mjøs og Keith Omoerah spilte under halvparten av kampen.

Mot et Centrum som vel å merke fortsatt mangler sin kaptein, ledestjerne og suverene toppscorer Magnus Midtvedt og den beste returtageren, Marcus Larsson.

Bærum har alle sine fire kamper i 2018 og klatret oppover tabellen, men har fortsatt bare ett tap mindre enn Ammerud, Nidaros Jets og Tromsø Storm.

Og i de seks siste kampene venter to ganger serieleder Asker Aliens, pluss viktige innbyrdes-oppgjør mot Frøya, Gimle og Nidaros hjemme i Nadderudhallen – og mot Tromsø borte i siste kamp, 25. februar.

- Det blir tøffe kamper, alle vi har igjen – men morsommere enn dette her, fastslo Mjøs, som spilte kun 17:37 av de 40 minuttene, satt på benken hele 2. og 4. periode og nøyde seg med 12 poeng. Etter 0 av 5 på 3-poengsskudd, toppscorerens spesialitet. Bærum som lag hadde sesongverste på 3-erne: 2 av 27!

Mot et Centrum med 30 turnovers sa Bærum takk for følget etter sju minutter, ledet 27-16 etter første periode og vant de to neste 26-8 og 21-9.

 

Møter styrket Frøya

 Nå venter hjemmekamper mot Frøya (10-10) og Gimle (12-10) to søndager på rad mot et Bærum som står med 10-11.

- Kamper vi må vinne, presiserer Stian Mjøs, som ser for seg at Bærum havner et sted mellom 4.- og 7.- plass på tabellen.

Han vet det ikke blir lett mot Frøya søndag:

Peter Bullock (35 – 1,98) gjorde comeback med 11 poeng og 6 returer mot Fyllingen forrige onsdag (94-97-tap), og nå er også Jamell Harris tilbake. Den 2,06 m lange centeren snittet på 18,2 poeng og 10,7 returer for Frøya forrige sesong.

Omoerah, Keith
View
Dakin, Alex
View
Baltus, Davy
View
Haugen, Gaute
View
Hudgins, Aly
View
Solem, Thomas
View
Cox, Benjamin
View
Frantzvaag, Ped...
View
Stranger-Johann...
View
Mjøs, Stian
View
Bøhn, Joachim
View
Garret, Vince
View
Sandlie, Sigurd
View